Zo houd je de seks fijn en veilig

De meeste onder ons vinden het fijn om regelmatig seks te hebben. Dit hoeft overigens niet te beteken dat je hier een vaste bedpartner voor hoeft te hebben. Zo vinden velen het bijvoorbeeld ook erg fijn om niet aan iemand anders verbonden te zijn en kiezen zij ervoor om regelmatig van bedpartner te wisselen. Mocht jij dit ook het fijnst vinden, dan is het erg belangrijk dat je de seks veilig houdt. De seks veilig houden kun je op verschillende manieren doen.

 

Gebruik een condoom

Als je regelmatig van bedpartner wisselt dan loop je veel meer kans op een geslachtsziekte. Je weet namelijk niet met wie je bedpartners allemaal naar bed gaan en dat brengt risico’s met zich mee. Om te voorkomen dat je hier de dupe van wordt, is het verstandig om een condoom te gebruiken. Een andere reden waarom het gebruiken van een condoom verstandig kan zijn, is omdat je er een ongewenste zwangerschap mee kunt voorkomen. Je weet namelijk vooraf niet zeker dat een vrouw zelf constant de pil slikt en als dit niet het geval is, dan kan je als man zomaar ongewenst zwanger raken. Condooms bestellen is overigens erg simpel en neemt weinig tijd in beslag. Neem daarom geen risico’s en zorg ervoor dat je altijd voldoende condooms hebt liggen. 

 

Zorg voor glijmiddel

 

Niet elke vrouw wordt bij het opgewonden raken ook nat. Indien dit niet aan de orde is, dan kan de seks voor een vrouw erg pijnlijk en oncomfortabel zijn. Zorg er daarom zowel als man en als vrouw voor dat je thuis glijmiddel hebt staan. Glijmiddel kopen kan bij diverse winkels en maakt de seks een stuk aangenamer. Qua glijmiddel is het verstandig om verschillende varianten in huis te hebben. Niet iedereen reageert namelijk evengoed op glijmiddel. 

 

Gebruik zo nu en dan een speeltje

 

Als je een vaste bedpartner hebt kan het erg leuk zijn om leuke seksspeeltjes in huis te hebben. Dit kan het voorspel naar een hoger level tillen en de seks ook wat diverser maken. Qua seksspeeltjes heb je tegenwoordig onwijs veel keuze en voor het bestellen ervan kun je gebruik maken van het internet. Let bij het bestellen van seksspeeltjes wel op de levertijd. Zo krijg je bij het ene bedrijf het product de volgende dag al geleverd en bij het andere bedrijf gaan hier weken overheen. Naast de levertijden verschillen de prijzen ook sterk per bedrijf. 

 

Geef een reactie