Personeels- of relatiegeschenken voor de feestdagen

Nadat de zomervakantie erop zit en het echte leven alweer begonnen vliegt de tijd voorbij. Voor je het weet is het alweer bijna sinterklaas of kerst. Dit is de tijd waarop het personeel of hechte zakenrelaties bedankt kunnen worden door middel van een geschenk of pakket. Vandaag de dag zijn er steeds meer mogelijkheden voor het samenstellen van deze pakketten en het afleveren ervan. Zo bestaan er tegenwoordig ook een sinterklaas brievenbuspakket. Hier zijn een aantal voorbeelden voor geschenken. 

 

Waarom personeels- of relatiegeschenken?

Rond de feestdagen is het de perfecte tijd om het personeel te bedanken voor hun inzet en ze gemotiveerd te houden voor het aankomende jaar.  Hiernaast vergroot je ook je naamsbekendheid door bijvoorbeeld het bedrijfslogo toe te voegen of krijg je een beter imago door tevreden werknemers. Ook is het erg handig om een relatiegeschenk te gebruiken voor het binnenhalen van een nieuwe klant of het behouden en onderhouden van oudere klanten. Kleine kerstcadeautjes voor klanten zijn hier het perfecte voorbeeld van. Een relatiegeschenk is een kleine investering op de korte termijn die makkelijk terug te verdienen is op de lange termijn. 

 

Sinterklaasgeschenken

Er zijn een hoop verschillende sinterklaaspakketten te verkrijgen online. Deze komen in allerlei verschillende soorten en maten. Natuurlijk zijn er wel een aantal dingen die niet mogen ontbreken als het gaat om een sinterklaasgeschenk, denk hierbij aan kruidnoten en natuurlijk een chocolade letter. Sommige bedrijven kiezen er ook voor om voor een boterletter te gaan.

 

Kerstgeschenken

Ook met de kerst staan geschenken centraal. Meestal is dit hét moment om wat groter uit te pakken dan bij sinterklaas, bijna iedereen viert namelijk waarschijnlijk wel kerst of heeft een kerstboom opstaan. Met kerst hoef je je gelukkig niet aan bepaalde regels of tradities te houden als het gaat om een kerstpakket, hierbij is alles welkom. Groot of klein het gaat om de gedachte, echter is een groter pakket altijd net wat spannender om te krijgen. Een goed borrelpakket of juist iets wat praktisch is is ook een goede keus, mocht het toch erg moeilijk zijn om een goed besluit te nemen is de veiligste optie bijna altijd wat lekkers. Zo zijn er een aantal pakketten verkrijgbaar met chocola, nougatblokjes en meer verwennerijen. 

Geef een reactie