Verkeersregelaar worden: een prachtig vak!

Een leuke baan vinden die bij je past, is soms wel makkelijker gezegd dan gedaan en soms kom je op een vacature waaraan je in eerste instantie helemaal niet aan hebt gedacht, maar die toch heel interessant is. Verkeersregelaar is zo’n vak! Want als je lekker veel buiten wilt werken en zelf wilt bepalen wat je werkuren zijn, dan is dit de ideale baan voor je. En verkeersregelaar kun je in principe al worden zonder ervaring. Er wordt dan gezorgd voor een opleiding die je helemaal klaarstoomt voor dit prachtige vak. Samen met je collega’s zorg jij er dan voor dat alle verkeer bij verschillende punten goed wordt begeleid. Denk bijvoorbeeld maar eens aan grote bouwprojecten of bij evenementen. Je bent dan eigenlijk de gastheer- of vrouw van het verkeer en je kunt de rust bewaren om alles in goede banen te leiden.

Skills voor een goede verkeersregelaar

Met je kennis van de verkeersregels ben jij echt de baas over de weg. Om het vak te leren kom je altijd terecht onder een vaste teamleider die je wegwijs maakt in het vak en die persoonlijk begeleid en feedback geeft waar nodig. Uiteraard kun je in de loop van de tijd zelf ook doorgroeien naar eenzelfde functie. Dat levert altijd weer wat extra’s op. Tevens haal je tijdens de opleiding een paar certificaten die je altijd kunt gebruiken zoals VTM en VCA!

Huur eenvoudig verkeersregelaars in

Wanneer je een groot project in ontwikkeling hebt of er komt een mooi evenement aan dan moet je zeer waarschijnlijk ook verkeersregelaars inhuren om al het verkeer rondom in goede te banen te kunnen leiden. Gelukkig is hier een professionele organisatie voor die dit voor je kunt regelen. Je kunt een beroep op hen doen wanneer je op korte termijn of voor een langere periode verkeersregelaars nodig hebt. Er wordt flexibel meegedacht en er is een vaste pool beschikbaar die voor je klaar staat. Zo is het regelen van het verkeer rondom je project of evenement gewaarborgd. Je wilt immers dat alles vlot en probleemloos verloopt en dat je bezoekers gastvrij worden ontvangen. Ook zijn deze verkeersregelaars getraind in omgaan met agressie; iets wat helaas steeds vaker voorkomt. Wanneer je verkeersregelaars in wilt huren dan kan dit 24 uur per dag, 7 dagen van de week, het hele jaar door. Je kunt deze organisatie altijd bereiken om de eventuele problemen die je hebt op te lossen. Ook ben je verzekerd van verkeersregelaars die ervaring hebben, gediplomeerd zijn en onder leiding werken van een zeer ervaren coördinator. 

Geef een reactie