Audicien aan huis

Voor veel van onze vergrijzende bevolking is het krijgen van een hoortoestel een moeilijke taak. In het verleden was de enige optie om naar een dokterspraktijk of ziekenhuis te gaan om te passen. Gelukkig zijn die dagen voorbij. Ik ken een audicien die consulten aan huis biedt voor wie dat nodig heeft. Dit is een perfecte oplossing voor mensen die een hoortoestel nodig hebben, maar zich niet zo goed kunnen verplaatsen als vroeger, of liever niet uit huis willen. 

Overzicht van de problemen die ouderen hebben met hoortoestellen

Er zijn veel redenen waarom mensen een hoortoestel moeten kunnen gebruiken, maar niet naar de dokter kunnen. De grootste is dat ze het huis niet uit kunnen. De enige manier om aan een hoortoestel te komen is door naar een dokterspraktijk of ziekenhuis te gaan, en dan is er een probleem om in een groot gebouw rond te reizen. De tweede reden is dat veel senioren niet naar een dokterspraktijk willen omdat ze het gevoel hebben dat ze geen relatie hebben met het personeel. De derde reden is dat veel senioren niet willen gaan omdat ze denken dat ze belachelijk worden gemaakt. Ze hebben het gevoel dat ze als een kind worden behandeld.

Waarom consulten aan huis een goede optie zijn

Thuisconsulten zijn om verschillende redenen een goede optie. Ze zijn handig. De huisconsulent kan bij de patiënt thuis of een vergelijkbare omgeving komen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die moeite hebben om het huis te verlaten. Huisraadplegingen zijn een geweldige optie voor senioren die moeite hebben om naar een dokterspraktijk te gaan.

Het proces

Het proces gaat als volgt. De klant contacteer het bedrijf en vraagt naar een audicien aan huis. Dit kan heel snel geregeld worden. Daarna zal de audicien dus langs komen bij de klant thuis. De audicien neemt allerlei apparaten mee, om zo goed mogelijk te onderzoeken wat voor geluidstoornis de klant heeft. Dit doet de audicien door middel van allerlei testjes. Na dat hij het probleem heeft geconstateerd, gaat hij direct aan de slag. Hij heeft ook al allerlei gehoorapparaten mee, waaruit de klant eventueel kan passen en kiezen. Na dit proces heeft de klant binnen een korte periode een gehoortoestel in bezit.

Audicien aan huis

Kent u of bent u iemand die niet graag uit huis wilt, maar wel last heeft van gehoorproblemen. Neem dan gerust contact op met een audicien aan huis. Dan heeft u ook binnen de kortste tijd een gehoorapparaat die bij u past.

 

Geef een antwoord