Hondenjas nodig?

Het wordt koud buiten en je hond heeft iets nodig om hem warm te houden. U vraagt ​​zich misschien af ​​wat u kunt doen om uw hond warm te houden. Nou, u kunt een hondenjas voor ze kopen! Er zijn veel verschillende stijlen en kleuren om uit te kiezen. Wat het nog geweldiger maakt is dat sommige jassen zelfs een capuchon hebben voor extra warmte. Nu kan je pup tegelijkertijd warm en modieus zijn!

Hoe kies je de juiste jas voor jouw hond?

Houd rekening met de grootte van uw hond. Meet zijn lengte vanaf de basis van zijn nek tot de basis van zijn staart. Meet vervolgens zijn borst en rug. Vergelijk die metingen met de maattabel op de pagina van elke jas. Ook kan je uit verschillende vachten kiezen. Houd rekening met de persoonlijkheid en behoeften van uw hond bij het kiezen van een vacht voor hem. Als je een hond hebt die graag in de sneeuw speelt, wil je misschien een dikkere of waterdichte vacht voor hem.

Waar moet je op letten bij het kopen van een jas?

Er zijn veel verschillende stijlen jassen, dus je hebt veel opties om uit te kiezen. Het belangrijkste om te overwegen is de grootte van de hond. Zorg ervoor dat de jas goed past bij uw hond, zodat hij vrij kan bewegen en zijn bewegingsvrijheid niet wordt beperkt. Als je van plan bent een jas voor een puppy te kopen, zorg er dan voor dat je er een koopt die bij hem past als hij volwassen is. Doe je dat niet, dan is hij later te klein voor hem en kan hij hem niet meer dragen.

Hoe meet je je hond op voor een jas?

1. Meet de borstomvang van uw hond.

2. Voeg 2 cm toe aan de maat voor een goede pasvorm.

3. Meet de lengte van uw hond vanaf de basis van de nek tot de basis van de staart.

4. Voeg 2 cm toe aan de maat voor een goede pasvorm.

5. Meet de lengte van uw hond vanaf zijn voorpoot (schouder) tot zijn achterpoot (heup).

6. Voeg 2cm toe aan de meting voor een goede pasvorm (als je wil dat de jas wat langer valt).

Hoe trek je een jas goed aan?

1. Plaats de jas om uw hond en pak de twee voorpoten vast en trek ze door de armsgaten.

2. Pak de achterpoten van uw hond vast en trek ze voorzichtig door de gaten in de achterkant van de jas.

3. U kunt nu een riem of tuigje omdoen om het voor u gemakkelijker te maken om met uw hond in zijn nieuwe jas door de stad te lopen!

Wat te doen als je hond geen jas wil dragen?

Als uw hond geen jas wil dragen, zijn er een paar dingen die u kunt doen. Ten eerste kunt u proberen de vacht van uw hond aan te doen terwijl hij slaapt of afgeleid is. Je kunt hem ook in de jas lokken door hem te verleiden met eten of iets lekkers. Als dit allemaal niet werkt, forceer het dan niet, maar probeer het op een ander moment nog een keertje

Geef een antwoord